ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI20 octombrie 2018

 
 

Ziarul Clujean [12/10/2018]

 
FOTO – Poștașul nu este regizor! Scenariul prost a trimis în arest doi bărbați. Pensiile, salvate
     
FOTO – Poștașul nu este regizor! Scenariul prost a trimis în arest doi bărbați. Pensiile, salvate

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați care ar fi înscenat furtul a peste 60.200 de lei. Imediat după sesizarea faptei s-au mobilizat polițiști din cadrul mai multor structuri și au reușit în scurt timp să stabilească starea de fapt reală. Poliția a fost sesizată de către un bărbat, de 40 de ani, din Cojocna, factor poștal, cu privire la faptul că în timp ce își desfășura activitatea pe strada Nirajului, din Cluj-Napoca, a fost pulverizat în față cu un spray iritant lacrimogen și i-au fost sustrași circa 60.200 de lei de către o persoană necunoscută. Banii erau destinații pensiilor. În urma sesizării, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-a constituit o echipă operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Secțiilor 2 și 7 Poliție, pentru stabilirea exactă a stării de fapt și identificarea autorului. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că sesizarea făcută de persoana vătămată nu este reală. Conform cercetărilor efectuate, bărbatul ar fi avut o înțelegere prealabilă cu o altă persoană, cei doi înscenând sustragerea banilor. În circa 3 ore de la sesizare, polițiștii au reușit să identifice și cealaltă persoană implicată, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 39 de ani, din Florești. În autoturismul bărbatului de 39 de ani polițiștii au descoperit peste 42.800 de lei, bani ridicați în vederea continuării cercetărilor. În urma probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru delapidare,  complicitate la delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare. În cursul zilei de azi, cei doi vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. Post-ul FOTO – Poștașul nu este regizor! Scenariul prost a trimis în arest doi bărbați. Pensiile, salvate apare prima dată în (...)

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY