ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Jurnalmm [11/10/2018]

 
Accident cumplit cu patru victime pe D.N. 1C . Vezi aici cine a fost
     
Accident cumplit cu patru victime pe D.N. 1C . Vezi aici cine a fost

Accident cumplit cu patru victime pe D.N. 1C . Vezi aici cine a fost Ieri, dimineaţă, la ora 07,22 un conducător auto de 21 de ani din localitatea Satulung,  a condus autoturismul  pe D.N. 1C în localitatea  Satulung,  drum în aliniament, dinspre Șomcuta Mare spre Baia Mare. În zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, interzisă” a trecut peste marcajul longitudinal continuu simplu ce desparte sensurile de mers, s-a angajat în depășirea unui vehicul de transport elevi care circula regulamentar în fața sa şi a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din localitatea Arieşu de Pădure, care la rândul său, era angajat în depășire. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un imobil. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. Traficul a fost restricționat pe DN 1C, pe un sens, aproximativ 1 oră.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY