ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 octombrie 2018

 
 

Jurnalmm [12/10/2018]

 
Un bărbat din Vişeu de Sus , condamnat la închisoare a fost ARESTAT. Vezi ce a făcut el…
     
Un bărbat din Vişeu de Sus , condamnat la închisoare a fost ARESTAT. Vezi ce a făcut el…

 Un bărbat din Vişeu de Sus, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă,  a fost depistat şi încarcerat ieri de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Acesta, în vârstă de 44 de ani, are de executat o pedeapsă de trei ani şi patru luni închisoare. Acesta a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY