ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 octombrie 2018

 
 

Preşedintele Venezuelei ACUZĂ Administraţia Trump că încearcă să îl asasineze. „Au dat ordin de la Casa Albă ca Maduro să (...)

Mediafax [12/10/2018]

 
Preşedintele Venezuelei ACUZĂ Administraţia Trump că încearcă să îl asasineze. „Au dat ordin de la Casa Albă ca Maduro să fie ucis”
     
Preşedintele Venezuelei ACUZĂ Administraţia Trump că încearcă să îl asasineze. „Au dat ordin de la Casa Albă ca Maduro să fie ucis”

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a acuzat Admnistraţia Statelor Unite că intenţionează să îl asasineze, în pofida faptului că, în urmă cu două săptămâni, preşedintele Donald Trump a declarat că este dispus să se întâlnească cu acesta, relatează site-ul agenţiei Reuters.

[cititi articolul complet în Mediafax]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mediafax :
 
Şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre consultările de la Cotroceni: Nu aş refuza ideea unui pact pe justiţie cu (...)
Şeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre consultările de la Cotroceni: Nu aş refuza ideea unui pact pe justiţie cu toate partidele
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi într-o emisiune TV, că nu ar refuza (...)
Tăriceanu, despre consultările de la Cotroceni: Nu aş refuza ideea unui PACT pe justiţie cu toate partidele/ Despre (...)
Tăriceanu, despre consultările de la Cotroceni: Nu aş refuza ideea unui PACT pe justiţie cu toate partidele/ Despre MCV: Nu e Dumnezeul nostru pe pământ. Îl aştept cu (...)
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi într-o emisiune TV, că nu ar refuza (...)
Tăriceanu, despre experţii Comisiei de la Veneţia: Şi-au dat avizul la modificarea Constituţiei în anii 1991 şi 2003, (...)
Tăriceanu, despre experţii Comisiei de la Veneţia: Şi-au dat avizul la modificarea Constituţiei în anii 1991 şi 2003, iar acum cer din nou, paradoxal, acelaşi (...)
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, referitor la faptul că experţii Comisiei de (...)
Tăriceanu: E un paradox. Comisia de la Veneţia a avizat revizuirea Constituţiei care acum nu mai e bună/ Despre (...)
Tăriceanu: E un paradox. Comisia de la Veneţia a avizat revizuirea Constituţiei care acum nu mai e bună/ Despre protocoale: Pentru mine e o satisfacţie că problema e văzută de (...)
Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, referitor la faptul că experţii Comisiei de (...)
BREAKING: Zeci de persoane au fost rănite în Italia, după PRĂBUŞIREA unei scări rulante la metroul din Roma | (...)
BREAKING: Zeci de persoane au fost rănite în Italia, după PRĂBUŞIREA unei scări rulante la metroul din Roma | VIDEO
Cel puţin 20 de persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, după prăbuşirea unei scări (...)
 
[Toate articolele din: Mediafax +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY