ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Jurnalmm [12/10/2018]

 
Toamnă capricioasă. Vremea se schimbă radical. Când lovesc ploile şi ce ne aduce luna NOIEMBRIE
     
Toamnă capricioasă. Vremea se schimbă radical. Când lovesc ploile şi ce ne aduce luna NOIEMBRIE

Surprize uriaşe de la meteo, în următoarele săptămâni! Află, din materialul următor, cum va fi vremea până la începutul lunii noiembrie. Prognoza meteo este oferită de Administraţia Naţională pentru Meteorologie. Potrivit ANM, până la sfârşitul acestei săptămâni, temperatura aerului va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea. Precipitațiile vor fi în general deficitare în toate regiunile, urmând ca, din 15 octombrie, vremea să sufere o răcire accentuată. Săptămâna 15.10.2018 – 22.10.2018 Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în jumătatea vestică a teritoriului. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul normelor climatologice, exceptând regiunile vestice, nordice și centrale unde există posibilitatea ca acesta să fie ușor deficitar. Săptămâna 22.10.2018 – 29.10.2018 Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale perioadei, existând posibilitatea ca în sud-vestul țării regimul pluviometric să fie ușor excedentar. Săptămâna 29.10.2018 – 05.11.2018 Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestui interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul valorilor normale ale perioadei, pe întreg teritoriul. Sursa: (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY