ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 octombrie 2018

 
 

Impact în Gorj [11/10/2018]

 
Începe marea asfaltare în municipiul Motru
     
Începe marea asfaltare în municipiul Motru

Primăria Motru demarează, săptămâna viitoare, lucrările de reparații pentru șapte străzi și parcările din municipiu. „300.000 de lei s-au alocat pentru realizarea lucrărilor de reparații străzi, alei, trotuare și a unei parcări din municipiul Motru. În urma organizării licitației, firma desemnată a încheiat contractul de prestări servicii, iar lucrările efective vor demara, miercuri, 17 octombrie. Vor fi efectuate lucrări de reparații și plombări străzi, prin turnare de covor asfaltic, pe străzile Aleea Narciselor, în zona blocului 13, Aleea Zambilelor – bloc 10 , Aleea Piersicului -bloc J1, bloc 3 bis, 4 bis , 5 bis ; Aleea zona Boboana – bloc 3 bis, Aleea Ghiocelului – bloc 1 bis , Aleea Caisului, Aleea Bradului. Totodată, vor fi realizate lucrări de reabilitare a parcării din zona Str. Minerului – Complex Ghiocela – farmacie Bratifarm“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Motru. Aceasta este o a doua etapă de lucrări de reparații, prima fiind efectuată în luna iunie a acestui an, când s-au alocat în acest scop 200.000 de lei. Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, precizează că în perioada următoare va pune mare accent pe investițiile în infrastructură, iar la începutul anului viitor vor demara ample lucrări de modernizare și reabilitare a străzilor din municipiul Motru, pentru că sunt zone în care nu s-au făcut lucrări de când au fost construite cartierele, în urmă cu 40 de ani. Articolul Începe marea asfaltare în municipiul Motru apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY