ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Impact în Gorj [11/10/2018]

 
Ișfan lasă școala de dragul politicii? „Oi intra și eu în politica mare”
     
Ișfan lasă școala de dragul politicii? „Oi intra și eu în politica mare”

Șeful învățământului gorjean, declarație surprinzătoare. Ion Ișfan ia în calcul o revenire în forță în lumea politică. Vizate ar fi alegerile din 2020 când pentru șeful învățământului gorjean scrutinul ar însemna o nouă rampă de relansare. Acuzat de liberali că a îngropat învățământul gorjean, Ion Ișfan pune toate criticile pe baza unor răutăți politice. Miza ar fi alegerile ce urmează să aibă loc peste doi ani când liderul de la Inspectoratul Școlar Județean Gorj ar putea reveni în politică. „Mulți înceracă să-și facă campanie prin învățământ. Oi intra și eu în politica mare, mai devreme sau mai târziu! Să ajungem în 2020 căci niciodată nu poți spui ce se întamplă în perioada următoare. Dar mă gândesc din ce în ce mai mult. Oricum ceea ce am făcut reprezintă o bază solidă pentru mine, în viitor”, a declarat Ion Ișfan la un post de radio local. Articolul Ișfan lasă școala de dragul politicii? „Oi intra și eu în politica mare” apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY