ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 octombrie 2018

 
 

Impact în Gorj [11/10/2018]

 
Proiectul de salvare a castanului de la Tismana a ajuns la final
     
Proiectul de salvare a castanului de la Tismana a ajuns la final

Proiectul pe fonduri europene implementat de către Agenția pentru Protecția Mediului Gorj privind salvarea castanului din zona Tismana a ajuns la final. Ieri s-a deasfășurat Festivalul Castanului, manifestare care face parte din acest proiect. Proiectul s-a derulat incepand cu anul 2012, în parteneriat cu Institutul National de Cercetăre şi Dezvoltare „Marin Dracea” si Camera de Comerţ şi Industrie România Japonia. Acțiunile realizate au constat în plantarea de jneapăn pe o suprafță de peste zece hectare, tratamente aplicate castanilor afectați de boala denumită „Cancerul castanului“ de pe o suprafață de peste 60 de hectare și plantarea de castani pe o suprafață de aproape 40 de hectare. De asemenea, în cadrul proiectelor s-au mai realizat diferite facilități turistice. Articolul Proiectul de salvare a castanului de la Tismana a ajuns la final apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY