ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 octombrie 2018

 
 

Impact în Gorj [11/10/2018]

 
Achitări definitive în dosarul omului de afaceri Mihai Rămescu și al primarului Bucurescu
     
Achitări definitive în dosarul omului de afaceri Mihai Rămescu și al primarului Bucurescu

Curtea de Apel Craiova a dat, ieri, sentința definitivă în procesul privind pe omul de afaceri de la Motru Mihai Rămescu și soția acestuia, dar și pe primarul comunei Slivilesști, Sorin Bucurescu, și pe o fostă funcționară de la Urbanism din cadrul Primăriei, Alexandra Loghin, care este în prezent pensionară. La prima instanță, la Judecătoria Târgu Jiu, dintre cei patru inculpați, doar Alexandra Loghin a primit o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare. Acum, Curtea de Apel Craiova a decis achitare pentru toți incupalpații din dosar. Primarul Sorin Bucurescu a susținut și spune și acum că dosarul a reprezentat o răzbunare a procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru că familia acestuia a avut o serie de afaceri în zona Motru. Edilul spune că se va îndrepta împotriva procurorului la CEDO, pentru a plăti pentru anii petrecuți în sălile de judecată. De ce au fost acuzați Acuzaţiile împotriva celor patru aduse de procuroul de caz au fost de corupţie. Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, şi Alexandra Loghin, referent în cadrul Primăriei Slivileşti, au fost judecaţi pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, în timp ce Mihai Rămescu şi soţia lui pentru instigare la abuz în serviciu şi participaţie improprie la fals intelectual. „Ca stare de fapt, s-a reţinut că inculpatul Bucurescu Sorin, în calitate de primar, şi inculpata Loghin Alexandra, referent la Serviciul de urbanism din cadrul Primăriei Slivileşti, şi-au încălcat, cu ştiinţă atribuţiile de serviciu, prejudiciind o persoană juridică, unitate cu capital majoritar de stat, cu suma de 680.753 lei, obţinând pentru altul un avantaj patrimonial. S-a mai stabilit că inculpaţii Rămescu Mihail şi Rămescu Maria i-au instigat pe funcţionarii primăriei să-şi încalce, cu ştiinţă, atribuţiunile de serviciu în sensul de a nu lua măsurile (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY