ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI17 octombrie 2018

 
 

Mesagerul Hunedorean [11/10/2018]

 
Ambasadorul SUA este aşteptat la Straja
     
Ambasadorul SUA este aşteptat la Straja

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, este aşteptat în acest weekend să efectueze o vizită în Staţiunea Straja din municipiul Lupeni. Oficialul american ar urma să asiste la competiţia de ciclism montan derulată în staţiunea din Valea Jiului, ca mai apoi să viziteze şi ale regiuni ale judeţului. Hans Klemm se află la final de mandat, acesta urmând să fie înlocuit efectiv din funcţie în luna decembrie a acestui an. The post Ambasadorul SUA este aşteptat la Straja appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

[cititi articolul complet în Mesagerul Hunedorean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Mesagerul Hunedorean :
 
 
[Toate articolele din: Mesagerul Hunedorean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY