ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 octombrie 2018

 
 

Jurnalmm [11/10/2018]

 
De ultimă oră!Cardurile unei mari bănci din România vor fi blocate timp de patru ore în weekend
     
De ultimă oră!Cardurile unei mari bănci din România vor fi blocate timp de patru ore în weekend

Anunț important pentru clienții unei mari bănci din România. În weekend, timp de patru ore, cardurile acestora nu vor putea fi folosite, scrie Mediafax. Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că oprește sistemul informatic care gestionează operațiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (12-13 octombrie 2018), pentru lucrări. „În intervalul 13.10.2018 ora 00:00 – 13.10.2018 ora 04:00, sistemul de carduri va fi oprit. Cardurile BCR nu vor putea fi folosite. Nici în rețeaua BCR și nici în alte rețele de acceptare. În acest interval orar, NU vor putea fi utilizate echipamentele BCR: ATM-uri (Bancomate), MFM-uri (Mașini multifuncționale), POS”, se subliniază într-un comunicat de presă transmis de BCR. În schimb, tranzacțiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate, iar tranzacțiile la APT (Ghișee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaș cu cod de bare. Astfel, pentru aceste din urmă tranzacții, nu va putea fi utilizată funcționalitatea de autentificare cu card BCR.

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY