ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 octombrie 2018

 
 

Cronica Giurgiuveană [11/10/2018]

 
Posibila poluare la Giurgiu
     
Posibila poluare la Giurgiu

Războaiele dintre partide, războaiele din interiorul partidelor, ne dau posibilitatea să credem că România a încăput pe mâna unor netrebnici ale căror orientări nu au niciun fel de legătură cu politica. Aceștia par mai degrabă ca făcând parte din niște organizații mafiote care se bat pentru putere, pentru teritorii, pentru influență, toate acestea însumate neînsemnând nimic altceva decât bani  pentru marea majoritate a baronilor locali, îmi cer scuze față de acest titlu nobiliar. Unicul scop în viață  al acestor nemernici nu este altul decât banii realizați prin fraudă, inginerii financiare,Read More The post Posibila poluare la Giurgiu appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY