ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Cronica Giurgiuveană [16/09/2018]

 
Apropierea primarul comunei Cosoba, Gabi Lixandru de ALDE este mai mult decat evidenta
     
Apropierea primarul comunei Cosoba, Gabi Lixandru de ALDE este mai mult decat evidenta

De o mai lungă perioadă de timp publicația noastră aflase, dintr-o informație pe surse, că primarul comunei Cosoba din județul Giurgiu, Gabi Lixandru cochetează cu formațiunea politică ALDE Giurgiu. Această informație este întărită de prezența primarului Gabi Lixandru la sărbătoarea comunei Vânătorii Mici alături de primarul Aurelian Simion, de președintele ALDE, deputatul Toma Petcu și staff-ul acestuia. Deputatul Toma Petcu și-a început spiciul vorbind în termeni elogioși despre primarul comunei Vânătorii Mici, membru ALDE, trecând în revistă realizările acestuia de până acum, asigurându-l  de tot sprijinul său în continuarea tuturorRead More The post Apropierea primarul comunei Cosoba, Gabi Lixandru de ALDE este mai mult decat evidenta appeared first on Cronica Giurgiuveana, Ziar Independent.

[cititi articolul complet în Cronica Giurgiuveană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Cronica Giurgiuveană :
 
 
[Toate articolele din: Cronica Giurgiuveană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY