ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 septembrie 2018

 
 

News Buzău [16/09/2018]

 
FOTO/VIDEO INCREDIBIL – O oaie s-a ratacit intr-o pestera timp de 6 ani. Vedeti aici cum arata cand a fost gasita!
     
FOTO/VIDEO INCREDIBIL – O oaie s-a ratacit intr-o pestera timp de 6 ani. Vedeti aici cum arata cand a fost gasita!

Se întâmplă foarte des ca animalele să ne depășească așteptările, mai ales prin faptul că reușesc să supraviețuiască singure în cele mai neașteptate situații. Shrek este o oaie foarte specială care a mai devenit și celebră. Ea este din rasa Merinos, rasă celebră pentru lâna ei extrem de moale. Această oaie specială a crescut la o stână lângă Noua Zeelandă, dar s-a rătăcit de turmă în urmă cu 6 ani. Proprietarilor stânii li se întâmpla în fiecare an să piardă câteva oi, așa că au renunțat la căutări după doar câteva ore.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY