ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 septembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [16/09/2018]

 
Accident la Negomir
     
Accident la Negomir

Un bărbat de 48 ani, din couna Fărcășești, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localității Negomir, nu a adaptat viteza într o curbă deosebit de periculoasă, a lovit parapetul de protecție și a părăsit partea carosabilă. În autoturism erau 5 persoane. Un tânăr de 24 ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. Articolul Accident la Negomir apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY