ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [16/09/2018]

 
FOTO Ponta, pe Stadionul Municipal, împreună cu primarul Romanescu
     
FOTO Ponta, pe Stadionul Municipal, împreună cu primarul Romanescu

Primarul Marcel Romanescu a venit duminică la serviciu pentru a se întâlni cu deputatul Pro România, Victor Ponta. Cei doi au avut o întâlnire de aproximativ 10 minute în biroul primarului, după care au mers împreună să viziteze Stadionul Municipal. Ponta a spus că, dacă stadionul va fi finalizat, va lăuda guvernul Dăncilă. Articolul FOTO Ponta, pe Stadionul Municipal, împreună cu primarul Romanescu apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY