ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 septembrie 2018

 
 

News Buzău [15/09/2018]

 
UPDATE - ORA 17:00 - TRAFIC RELUAT! "DOREL" loveste din nou! Trafic inchis pe DN 10 pe raza localitatii Satuc. Conducta de gaze fisurata!
     
UPDATE - ORA 17:00 - TRAFIC RELUAT! "DOREL" loveste din nou! Trafic inchis pe DN 10 pe raza localitatii Satuc. Conducta de gaze fisurata!

Sambata 15 septembrie a.c., in jurul orei 16 30, a fost anuntat faptul ca la Satuc (Berca - Buzau) o conducta de gaze este fisurata. Imediat echipajele ISU si IPJ au izolat zona. La aceasta ora traficul pe DN 10 este inchis. Ruta ocolitoare Satuc - Berca - Sapoca – Buzau.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY