ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Realitatea Vâlceană [15/09/2018]

 
15 septembrie, Ziua Internațională a Curățeniei! Campania “Let´s Do It, Romania”, la Râmnicu Vâlcea
     
15 septembrie, Ziua Internațională a Curățeniei! Campania “Let´s Do It, Romania”, la Râmnicu Vâlcea

Primarul Râmnicului Mircia Gutău, viceprimarii Eusebiu Vețeleanu și Carmen Preda, reprezentanți ai partenerilor implicați în proiect PIEȚE PREST, ROMPREST, KAUFLAND dar și instituții publice precum Garda de Mediu Vâlcea, Agenția pentru Mediu Vâlcea, ROMSILVA Vâlcea, Administrația Bazinală a Apelor – Olt, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea, asociația ROTARY, au participat sâmbată 15 septembrie 2018 în cadrul campaniei ”World CleanUp Day”, la o acțiune de curățare a deșeurilor din zonele verzi ale municipiului Râmnicu Vâlcea.

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY