ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 septembrie 2018

 
 

News Buzău [15/09/2018]

 
PROFESOR USAMV CLUJ: ȚĂRANII NOȘTRI de la MUNTE POT SĂ PRODUCĂ BRÂNZA ANTI-CANCER!
     
PROFESOR USAMV CLUJ: ȚĂRANII NOȘTRI de la MUNTE POT SĂ PRODUCĂ BRÂNZA ANTI-CANCER!

STĂM PE O BOGĂȚIE! Țăranii de la munte pierd cel puțin 3-5 miliarde de euro anual, pentru că nu știu să vândă alicamente (alimente terapeutice)! România este campionul european absolut la biodiversitatea de pe pajiștile montane, adică la numărul de specii din flora sălbatică de pe pășunile și fănețele montane. Țăranii noștri ar putea produce brânzeturi care previn și combat diferite boli, chiar și cancerul, spune Avram Fițiu, profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj.

[cititi articolul complet în News Buzău]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din News Buzău :
 
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY