ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 septembrie 2018

 
 

Argument [15/09/2018]

 
Caravana SMURD a ajuns în Parcul Tricolorului din Reşiţa
     
Caravana SMURD a ajuns în Parcul Tricolorului din Reşiţa

Reşiţenii au astăzi, 15 seprembrie, ocazia să îşi îmbunătăţească cunoştinţele în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor, instructajul fiind oferit de pompierii militari din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin. Caravana SMURD „Fii pregătit!” a poposit în județul nostru, în Parcul Tricolorului din Reşiţa şi va râmâne aici până la ora 18.00. Mâine, 16 septembrie, începând cu ora 10.00, caravana va ajunge la Oraviţa, pe platoul din faţa Gării.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY