ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Impact în Gorj [15/09/2018]

 
Sistemul Ro-Alert, lansat!
     
Sistemul Ro-Alert, lansat!

Astăzi, la ora 11:00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, va fi lansat sistemul Ro-Alert. Lansarea va aveo loc în cadrul unei conferințe de presă susținută în sistem de videoconferință la care vor participa prefecții tuturor județelor, inspectorii sefi și comunicatorii din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență. Articolul Sistemul Ro-Alert, lansat! apare prima dată în Impact In Gorj.

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY