ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 septembrie 2018

 
 

Jurnalmm [14/09/2018]

 
Vești imense. Toți BUGETARII sunt vizați! Vezi ce vor încasa începând de anul viitor
     
Vești imense. Toți BUGETARII sunt vizați! Vezi ce vor încasa începând de anul viitor

Vești imense. Toți BUGETARII sunt vizați! Vezi ce vor încasa începând de anul viitor Vești imense pentru cei care lucrează la stat. Guvernul condus de Viorica Dăncilă a luat o decizie mult-așteptată de toți bugetarii. Executivul a aprobat, joi, un proiect de hotărâre prin care aceștia vor avea mai multe beneficii. De acestea vor beneficia începând cu anul 2019. Astfel, de la 1 ianuarie 2019, bugetarii delegați la 50 de km față de locul de muncă permanent vor beneficia de o sumă fixă de bani pentru a-și acoperi cheltuielile de cazare. Mai mult, Cabinetul Dăncilă a schimbat și o regulă foarte importantă. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să prezinte angajatorului documente justificative pentru a primi banii de cazare. Potrivit proiectului de hotărâre, o persoană aflată în delegare într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 5 km, de localitatea în care își are locul permanent de muncă, beneficiază de o indemnizație de delegare, în cuantum de 20 lei/zi, indiferent de funcţia pe care o îndeplineşte şi de autoritatea sau instituția publică în care îşi desfăşoară activitatea. Cei delegați într-o localitate situată la o distanţă mai mare de 50 km de localitatea în care îşi are locul permanent de muncă şi care nu se poate înapoia la sfârşitul zilei de lucru beneficiază de o alocație zilnică de delegare compusă din: a) o indemnizație de delegare, în cuantum de 20 lei/zi, indiferent de funcţia pe care o îndeplineşte şi de autoritatea sau instituția publică în care îşi desfăşoară activitatea; b) o alocație de cazare, în cuantum 230 lei/zi, în limita căreia personalul trebuie să îşi acopere cheltuielile de cazare. De asemenea, în situații temeinic fundamentate, alocația de cazare poate fi majorată cu până la 50%. Indemnizația de delegare sau alocația zilnică de delegare, după caz, nu se justifică prin documente justificative, cu excepția situației în care (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY