ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 septembrie 2018

 
 

Argument [14/09/2018]

 
Sezonul sfinţirilor de prăvălii, la Reşiţa
     
Sezonul sfinţirilor de prăvălii, la Reşiţa

Sărbătoarea Crucii a scos preoţii pe teren, pentru a-şi oferi serviciile societăţilor comerciale cu magazin la stradă. Ieri după-amiază o echipă mixtă, alcătuită dintr-un preot şi un cârstnic, cutreiera Bulevardul Republicii din Reşiţa, din uşă în uşă, pentru a asigura sfinţirea magazinelor. Conform regulamentlui, cârstnicul mergea mai în faţă agitând clopoţelul ca să anunţe furmizarea serviciilor de sfinţire, iar faţa bisericească se arăta mai la urmă, cu busuiocul. Ne-am interesat într-unul din magazinele sfinţite care este tariful pentru serviciul prestat.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY