ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Vestea [14/09/2018]

 
Jale, marți în Piatra Neamț! Fără apă în 3/4 din oraș! Din nou, cârpeală la magistrala de pe Petru Movilă
     
Jale, marți în Piatra Neamț! Fără apă în 3/4 din oraș! Din nou, cârpeală la magistrala de pe Petru Movilă

Apaserv – compania care livrează nu doar apă în Neamț ci și funcții călduțe și bine plătite pentru clientela de partid – face un nou anunț prin care anunță că urmează o nouă zi în care trei sferturi din locuitorii orașului Piatra Neamț ar putea rămâne fără apă la robinete. Ziua fatidică va fi marți, 18 septembrie, când Apaserv a programat o nouă intervenție (probabil o nouă cârpeală) la magistrala de pe Strada Petru Movilă. ”Compania Județeană APA SERV S.A. Neamț anunță beneficiarii săi că, pentru remedierea unei avarii apărute la magistrala de aducțiune M1 de pe strada Petru Movilă, va furniza apă cu presiune redusă putându-se ajunge la sistarea totală, în ziua de  MARŢI 18 septembrie 2018 începând cu ora 09:00 până MIERCURI, 19 septembrie 2018, ora 07:00, în următoarele zone: – în municipiul Piatra Neamţ; – în comuna Alexandru cel Bun. NU VOR FI AFECTATE: Spitalul Județean, Spitalul Bisericani şi cartierul Mărăţei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.” – anunță Apaserv. Vom reveni. D.V. sursa foto: inroman.ro The post Jale, marți în Piatra Neamț! Fără apă în 3/4 din oraș! Din nou, cârpeală la magistrala de pe Petru Movilă appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY