ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 septembrie 2018

 
 

Vestea [14/09/2018]

 
Copiii dintr-un Centru Special învață să salveze vieți
     
Copiii dintr-un Centru Special învață să salveze vieți

Copiii dintr-un Centru Special din Neamț vor participa luni la un curs dedicat deprinderilor de a salva viețile celor din jur în cazuri de forță majoră. <<Luni, 17 septembrie, de la ora 11.00, copii de la Centrul Ozana Târgu Neamț vor învăța de la medicii Serviciului Județean de Ambulanță Neamț tehnici de prim-ajutor și resuscitare.  Acțiunea este parte a campaniei DGASPC Neamț „Fii erou – Salvează o viață“ ce se derulează din 2015 în parteneriat cu  Serviciul Județean de Ambulanță Neamț și are scopul de a instrui copiii dar și angajații centrelor de plasament din județ în acordarea primului ajutor calificat și însușirea tehnicilor de resuscitare, pentru a putea salva o viață.  Ne-am bucura să fiți alături de noi și să cunoașteți beneficiarii centrului de tip familial Ozana Târgu Neamț la ei acasă>>, anunță DGASPC Neamț The post Copiii dintr-un Centru Special învață să salveze vieți appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY