ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Vestea [14/09/2018]

 
Ea este șefa aleasă prin vot a femeilor din PMP Neamț!
     
Ea este șefa aleasă prin vot a femeilor din PMP Neamț!

Doamnele din Organizația de Femei a PMP Neamț au, începând de acum câteva minute, un președinte ales în persoana Valentinei Cîrligeanu (cea care a ocupat funcția și în perioada anterioară, dar ca președinte numit interimar). Din cele 80 de delegate prezente la ședința de alegeri (la care au participat ca invitați și Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț dar și deputatul Cătălina Bozianu – președintele femeilor PMP din toată țara), 79 au votat pentru Cârligeanu. „Am mare încredere în colega mea care a dovedit că este un om de echipă, un bun organizator, un bun profesionist în domeniul în care activează. Este o persoană echilibrată și onestă, un adevărat factor de coeziune care are și un deosebit talent în a modera opinii divergente, de a asculta, de a avea o opinie care să rezolve o problemă. Îi doresc succes și ei dar și colegelor care au fost alese în noul Birou de conducere al Organizației de Femei”, a punctat Gavrilescu. Înainte de ședința de alegeri, într-o conferință de presă pe care a susținut-o alături de viceprimarul de Piatra neamț, deputatul Cătălina Buzoianu a punctat faptul că PMP are criterii de promovare a femeii total diferite de PSD, cu trimitere directă la premirul Vorica Dăncilă și la modelul tip Videle al lui Dragnea. Mai jos, formatul complet al Biroului Organizației de Femei PMP Neamț, ales astăzi: Valentina Cîrligeanu – președinte Irina Țepeș-Greuruș – secretar general Tania David – secretar general adj. Manuela Drăgan – vicepreședinte Mihaela Adrian Ciomârțan – vicepreședinte Maria Simona Dumitreasa – vicepreședinte Irina Corlade – vicepreședinte Elena Fotache – vicepreședinte Cristina Atănăsoaie Iacob – vicepreședinte Maria Adamache – secretar executiv Doina Lenuta Rotariu – secretar executiv Andreea Lăcrămioara Berbec – secretar executiv Andreea Kercso – secretar executiv Elena Buruiană – secretar executiv (...)

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY