ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
Văcaru speră ca pesediștii să nu fugă, iar, de Ponta
     
Văcaru speră ca pesediștii să nu fugă, iar, de Ponta

Văcaru speră ca liderii PSD Gorj să nu fugă de Ponta și să participe, duminică, la Baia de Fier, la “Coborâtul oilor de la munte”. Fostul premier și-a anunțat prezența la eveniment. Alin Văcaru este de părere că foștii colegi social-democrați  ar trebui să participe la sărbătoare din respect pentru locuitorii comunei, chiar dacă vine și liderul Pro România. La inaugurarea Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu, liderii PSD au evitat să se afișeze alături de Ponta. Întrebat cum vede lupta din PSD Gorj, dintre Weber și Cârciumaru, Văcaru a comentat, vineri, că este ”o prostie”. Deputatul Pro România îi dă dreptate lui Florin Cârciumaru. Spune că senatorului nu i se poate reproșa pierderea alegerilor locale de la Târgu-Jiu, din 2017. „Vinovați principali sunt consilierii municipali” crede Văcaru. Alin Văcaru este de părere că scandalurile din PSD Gorj a început după ce Mihai Weber a fost impus de liderii de la centru pe funcția de președinte executiv, în locul lui Ion Călinoiu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY