ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
Victor Ponta: Dragnea o să pice. Liderii PSD Gorj N-AU SEMNAT SCRISOAREA
     
Victor Ponta: Dragnea o să pice. Liderii PSD Gorj N-AU SEMNAT SCRISOAREA

Cârciumaru și Weber n-au semnat scrisoarea anti-Dragnea, susține Victor Ponta. Într-un interviu pentru Radio Infinit, fostul premier comentează pe seama tensiunilor din PSD județean și central. Victor Ponta afirmă că foștii colegi social-democrați îl evită, la evenimentele publice, de frica șefilor de la București și că liderii social-democraților gorjeni n-ar fi semnat scrisoarea anti-Dragnea prin care s-ar cere organizarea unui Congres pentru alegerea unui nou lider. Victor Ponta crede că se va termina rău pentru PSD războiul din cadrul partidului. În plus, le transmite liderilor de organizații că greșesc tăcând de teama lui Liviu Dragnea. Referindu-se la situația din PSD Gorj, unde Florin Cârciumaru și Mihai Weber s-au războit pe organizarea de alegeri interne, Victor Ponta zice că aceasta este strategia lui Dragnea: ”îi ațâță în teritoriu unul împotriva celuilalt, ca să fie slabi și să nu-i pună probleme la centru”. Liderul Pro România este convins că partidul său va obține un rezultat bun la Gorj, în viitoarele alegeri.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY