ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
Tudor îi trimite pe TSD-iști la…ȘCOALĂ. ”Banca de rezerve nu e prea generoasă”
     
Tudor îi trimite pe TSD-iști la…ȘCOALĂ. ”Banca de rezerve nu e prea generoasă”

Adrian Tudor îi trimite pe tinerii de la TSD Gorj la… ȘCOALĂ. ”Trebuie organizate întâlniri în care să învețe ceva legislație. Banca de rezerve a partidului nu este prea generoasă” a comentat, vineri, liderul de la municipiu. A fost o continuare în războiul declarațiilor pornit cu Costi Dumitrașcu, liderul TSD Gorj, care a afirmat că Tudor a fost NUMIT în funcția de viceprimar al Târgu-Jiului grație relației de rudenie cu senatorul Florin Cârciumaru.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY