ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
Bordușanu, după BPJ: Organizația PSD a ieșit întărită
     
Bordușanu, după BPJ: Organizația PSD a ieșit întărită

”Organizația a ieșit întărită după acest BPJ”- este mesajul cu care Anca Bordușanu a venit în fața jurnaliștilor, vineri, la finalul ședinței Biroului Politic Județean al PSD Gorj. Liderii organizației s-au întâlnit pentru a încerca să stingă tensiunile apărute între taberele Cârciumaru și Weber, pe tema organizării conferinței județene de alegeri. Mai-marii PSD Gorj au refuzat să facă declarații după ședință. Purtătorul de cuvânt, Anca Bordușanu, a primit sarcini să transmită că organizația a ieșit întărită în urma întâlnirii și că trebuie pusă mâna la treabă pentru referendumul din 7 octombrie. “Avem capacitatea de a rămâne în continuare o echipă unită. Nu s-a pus niciodată în discuție să fie aplicate sancțiuni. Considerăm că au fost greșeli și de o parte și de cealaltă” a declarat Bordușanu.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY