ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI25 septembrie 2018

 
 

Realitatea Vâlceană [14/09/2018]

 
Spectacole de teatru și dans pe scena Teatrului Anton Pann: Sâmbătă-15 septembrie și marți-18 septembrie
     
Spectacole de teatru și dans pe scena Teatrului Anton Pann: Sâmbătă-15 septembrie și marți-18 septembrie

Odată cu deschiderea stagiunii 2018-2019, Teatrul Anton Pann vine în întâmpinarea publicului însetat de frumos cu ofertă diversificată. Pe lângă spectacolele care au loc atât la sediul teatrului cât și în deplasare, Teatrul Anton Pann vă propune pentru ziua de marți 18 septembrie un spectacol de dans contemporan, o co-producție a Studio M și a Compagniei Pal Frenak. Spectacolul “Pomană” proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, Fondul Bethlen Gábor și Fondul Cultural Național din Ungaria, este unul dintre cele mai apreciate spectacole de dans contemporan de pe piața actuală, dovada spuselor noastre fiind selecționarea lui în Festivalul Național de Teatru, important eveniment care se desfășoară la București în perioada19- 29 octombrie. Pentru ca acest spectacol să poată fi văzut de cât mai multi iubitori ai acestui gen de artă, Administrația Fondului Cultural Național împreună cu Uniunea Teatrală din România au coofinanțat acest spectacol pentru a merge într-un turneu care vizează mai multe teatre din România. Printre orașele importante ale acestui turneu, alături de Cluj, Timișoara Târgu Mureș, Satu Mare, Miercurea Ciuc, se numără și Rm Vâlcea prin Teatrul Anton Pann, gazda acestui spectacol. ”Pomană” – spectacolul Teatrului de Mișcare Studio M, în regia unuia dintre coregrafii bine cotați la ora actuală, Pál Frenák, explorează un festen, o pomană imaginară unde totul e ascuns, dar în același timp vizibil. Ne prezintă o rețea complexă a relaţiilor umane prin condiții trecute sub tăcere, undeva între lumea frenetică și realitatea dură. Coregrafia îmbină stilul de dans inedit al lui Pál Frenák și limbajul semnelor din care rezultă un joc al mișcărilor lineare și spirale. Din contactul constructiv și deconstructiv al situațiilor cotidiene, din haos se naște o realitate accesibilă, tangibilă. Pentru toți cei care (...)

[cititi articolul complet în Realitatea Vâlceană]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Realitatea Vâlceană :
 
 
[Toate articolele din: Realitatea Vâlceană +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY