ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
URDARI. Rețeaua de canalizare, finalizată în octombrie
     
URDARI. Rețeaua de canalizare, finalizată în octombrie

În numai doi ani, canalizarea din Urdari este aproape gata. Investiția de 80 de miliarde de lei vechi, demarată în 2016 cu bani de la Ministerul Dezvoltării, urmează să fie recepționată în luna octombrie. În acest moment, locuitorii comunei se pot lăuda că au tot la capitolul infrastructură: drumuri, podețe, apă și canalizare. ”Mai am de lucru la doi kilometri la un drum și nu mai rămâne centimetru de uliță neasfaltat în Urdari” se laudă primarul Mihai Calotă.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY