ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
Ion Călinoiu. ”Nu e PUCI în PSD. Dacă se pregătește ceva, e un lucru BUN, la care cuplează toți liderii”
     
Ion Călinoiu. ”Nu e PUCI în PSD. Dacă se pregătește ceva, e un lucru BUN, la care cuplează toți liderii”

Ion Călinoiu, SFAT pentru Weber și Cârciumaru: să nu-și mai dezbată în public ”durerile individuale”. Fostul lider PSD vorbește, într-un interviu pentru Radio Infinit, despre tensiunile de la Gorj dar și de la nivel central. Călinoiu vede o lipsă de comunicare între Florin Cârciumaru și Mihai Weber. Călinoiu zice că actualii șefi ai organizatiei județene ar trebui să se comporte pe măsura funcțiilor actuale pentru că ”mâine poate fi un alt președinte la PSD Gorj”. Le atrage atenția că guvernul trebuie sprijinit din teritoriu. Cât despre tensiunile de la centru și scrisoarea anti-Dragnea, care ar fi fost semnată de circa 30 de lideri județeni, Ion Călinoiu nu vrea să se pronunțe. Afirmă, însă, că în PSD nu se întâmplă un puci ci ”se pregătește ceva mult mai bun pentru partid” iar Comitetul Executiv Național și Congresul trebuie să se întrunească de câte ori este nevoie.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY