ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI22 septembrie 2018

 
 

Gorj Exclusiv [14/09/2018]

 
ATACURI în bandă. Adrian Tudor: Unii au făcut OLIMPIADĂ ca să caroteze alegerile din 2017
     
ATACURI în bandă. Adrian Tudor: Unii au făcut OLIMPIADĂ ca să caroteze alegerile din 2017

Adrian Tudor dinamitează PSD Gorj din interior. ”Unii din partid au făcut OLIMPIADĂ ca să caroteze alegerile de la Târgu-Jiu de anul trecut. Am suficiente dovezi că unii doar au mimat campania dar au făcut acțiuni împotriva lui Aurel Popescu” a declarat astăzi, președintele executiv de  la municipiu.Tudor a pus tunurile pe analiștii politici  și pe colegii din PSD care le preiau ideile. În plus, i-a pus la zid pe pesediștii despre care știe că ar susține financiar trusturi de presă și ar coordona atacuri împotriva colegilor din partid. Atacuri neașteptate și fără precedent ale viceprimarului PSD al Târgu-Jiului împotriva colegilor din partid. Întrebat despre alegerile interne, Adrian Tudor s-a dezlănțuit. Mai întâi, social-democratul a recunoscut că există două tabere în PSD Gorj: una pro  organizarea de alegeri, alta împotrivă. Se știe deja, că Tudor este împotrivă. Surprinzător, Adrian Tudor a început să vină cu acuzații grave referitoare la alegerile de anul trecut pentru Primăria Târgu-Jiu, acuzându-și colegi din PSD că ar fi mimat că fac campanie pentru Aurel Popescu. Candidatul PSD ar fi fost sabotat, pentru că unii din partid ar fi urmărit să-l dea jos pe Florin Cârciumaru. Viceprimarul a afirmat și că are colegi care ar plăti presa pentru atacuri la adresa altor pesediști. Tudor nu i-a ratat nici pe analiștii politici. ”Râdem de noi ca județ uitându-ne în gura lor” a comentat social-democratul. În plus, și-a acuzat colegi din partid c-ar bea cafeaua cu analiștii care-l lovesc pe Florin Cârciumaru. Tudor a mai pomenit și de ”parașutații în PSD” care abia au semnat adeziunea că au și primit funcții de la partid. În replică, Viorel Caragea amintește că fostul vicepreședinte liberal Puiu Diaconescu a indicat ”clanul Tudor” drept gruparea din PSD care nu l-ar fi ajutat pe Aurel Popescu în parțialele din (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY