ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI23 septembrie 2018

 
 

Ziarul Clujean [14/09/2018]

 
35.000 de voluntari clujeni sunt așteptați la Ziua de Curățenie Globală
     
35.000 de voluntari clujeni sunt așteptați la Ziua de Curățenie Globală

Mâine este Ziua de Curățenie Globală, iar organizatorii așteaptă o mobilizare impresionantă de voluntari. La nivelul județului Cluj aproximativ 35.000 de oameni și-au anunțat intenția de a contribuii la atingerea scopului comun al proiectului, respectiv ecologizarea mediului înconjurător, în special a domeniului public (păduri, terasamente, maluri, liziere, etc). La nivel național, 1 milion de români sunt invitați să curețe România la cea mai mare mișcare civică de pe Glob. Un element unic și specific județului Cluj îl reprezintă faptul că acțiunea de colectare a deșeurilor se va realiza în mod selectiv, pe două fracții: reciclabile și menajere. Până în prezent, la nivelul județului Cluj au fost înregistrate/cartate cca. 250 de mormane de deșeuri, din totalul celor 1.600 semnalizate în întreaga țară. Cartarea acestora va continua și în perioada următoare, cei preocupați de protejarea mediului înconjurător având la dispoziție aplicația gratuită „World Cleanup”. La nivel internațional, 150 de țări se unesc în cea mai mare mișcare civică – World Cleanup Day. Obiectivul World Cleanup Day este de a mobiliza 5% din populația Globului pentru a produce o schimbare reală de comportament față de resurse și față de deșeurile generate. Post-ul 35.000 de voluntari clujeni sunt așteptați la Ziua de Curățenie Globală apare prima dată în Ziarul Clujean.

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY