ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 septembrie 2018

 
 

Argument [14/09/2018]

 
Fundaţia Comunitară Banatul Montan prinde contur, la Reşiţa
     
Fundaţia Comunitară Banatul Montan prinde contur, la Reşiţa

La zece ani de la înfiinţarea primei fundaţii comunitare din România, joi seara la Campus Café, din cadrul Universităţii „Eftimie Murgu”, din Reşiţa, s-a consumat un moment asemănător. Grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Banatul Montan a organizat o întâlnire la care au participat aproape 100 de persoane din judeţ şi care îşi desfăşoară activitatea în cele mai diverse domenii.

[cititi articolul complet în Argument]
            Trimite Email
 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY