ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI24 septembrie 2018

 
 

Ziarul Clujean [14/09/2018]

 
Noaptea Internațională a Liliecilor 2018, sărbătorită la Cluj-Napoca
     
Noaptea Internațională a Liliecilor 2018, sărbătorită la Cluj-Napoca

Centrul pentru Cercetarea și Conservarea Liliecilor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, vă invită să participați la Noaptea Internațională a Liliecilor care se va desfășura în Grădina Botanică ”Alexandru Borza” – mai exact în Grădina Japoneză și Grădina Romană, sâmbătă, 15 septembrie, între orele 16.00 – 22.00. Evenimentul se desfășoară paralel în limba română și maghiară. Program: Grădina Japoneză: Liliecii României (expoziție foto): 16:00 – 22:00 Colțul cunoașterii (materiale informative, etc.): 16:00 – 22:00 Activități pentru copii (desene, origami etc.): 16:00 – 21:00 Traseul audio-vizual „Zburând cu liliecii”: 18:00 – 22:00 Grădina Romană: Pătrundere în lumea liliecilor (poze proprii cu BW Photo Booth): 16:00 – 22:00 Prezentare despre lilieci și Q&A (lb. română): 19:00 – 20:00 Prezentare despre lilieci și Q&A (lb. maghiară): 20:00 – 21:00 Potecile Grădinii Botanice: Descoperim liliecii Grădinii cu detectorul de ultrasunete: 21:00-22:00 Pe durata evenimentului intrarea în Grădina Botanică este liberă! România a aderat prin Legea 90/2000 la Convenţia de la Londra, privind conservarea, adăpostul și protecţia populaţiilor de lilieci din Europa, iar actualmente protecția liliecilor este completată și prin alte acte normative naționale. Noaptea Internațională a Liliecilor, un eveniment foarte cunoscut şi extrem de important, are rolul de a atrage atenţia publicului larg asupra periclitării populaţiilor de lilieci, prin activități interactive care urmăresc sensibilizarea publicului larg față de problemele actuale cu care se confruntă habitatele chiropterelor, legate de protecția mediului și a speciilor, educarea simțului ecologic, stimularea creativității, clarificarea miturilor legate de lilieci, încă prezente în opinia publică, dar și un mod plăcut de petrecere a timpului liber. În România trăiesc 32 de specii de (...)

[cititi articolul complet în Ziarul Clujean]
            Trimite Email
 
 
 
 
Alte articole din Ziarul Clujean :
 
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY