ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Jurnalmm [12/08/2018]

 
Simțea că va muri, așa că femeia și-a chemat copiii la ea și le-a spus să se uite în lada frigorifică aflată abandonată la subsol.
     
Simțea că va muri, așa că femeia și-a chemat copiii la ea și le-a spus să se uite în lada frigorifică aflată abandonată la subsol.

Simțea că va muri, așa că femeia și-a chemat copiii la ea și le-a spus să se uite în lada frigorifică aflată abandonată la subsol. Cu ultimele puteri, Geraldine Kelley le-a spus copiilor săi ca tatăl lor nu a murit într-un accident de mașină, așa cum știau ei, ci că a fost ucis chiar ea. Și dacă informația asta nu era suficient de șocantă, femeia a recunoscut și că l-a împușcat în cap deoarece nu mai suporta bătăile pe care le-a primit de la acesta timp de ani de zile. În plus, bătrâna le-a spus copiilor să meargă în pivniță și să caute o ladă frigorifică veche, unde ascunsese cadavrul soțului ei în tot acest timp, scrie latimes.com. Sursa: antena3.ro

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY