ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 august 2018

 
 

Jurnalmm [12/08/2018]

 
Crimă şocantă. O femeie a fost ucisă de propriul nepot printr-un plan diabolic
     
Crimă şocantă. O femeie a fost ucisă de propriul nepot printr-un plan diabolic

O româncă a fost ucisă de propriul nepot, în Italia. Femeia în vârstă de 46 de ani a fost strangulată și incendiată în casă. Principalul suspect este chiar nepotul ei, un tânăr de 22 de ani. Nicoleta Căciulă a fost găsită fără suflare de pompieri în locuința sa din Brunico, un oraș din Italia. Trupul româncei a fost descoperit, pe 17 iulie, înfășurat într-o pătură. Criminaliștii italieni au găsit lângă cadavru un cablu electric. Inițial, anchetatorii au luat în calcul ipoteza potrivit căreia Nicoleta ar fi murit intoxicată cu fum, în timp ce dormea. Rezultatele autopsiei au scos la iveală că femeia a decedat, înainte ca incendiul să aibă loc. La aproape o lună de la decesul Nicoletei, autoritățile italiene au reușit să identifice autorul acestei oribile crime, care a încercat să-și ascundă urmele prin incendierea apartamentului. Potrivit La Repubblica, principalul suspect în cazul crimei este nepotul femeii. Daniel Lorys Căciulă are 22 de ani, s-a născut în Italia, în localitatea San Candido, însă trăiește în aceeași localitate cu mătușa pe care ar fi ucis-o. Bărbatul a fost agresat, din motive încă necunoscute în fața casei sale, la două zile după moartea Nicoletei Căciulă. Procuratura a confirmat producerea agresiunii, însă sunt încă în desfășurare investigații pentru identificarea suspecților. Deocamdată, anchetatorii susțin că nu există elemente prin care să facă o legătură între agresiune și crimă. Daniel Lorys Căciulă a fost arestat sub acuzația de crimă cu premeditare. În timpul audierilor, tânărul a recunoscut că a ucis-o pe mătuşa, notează La Repubblica. Sursa: (...)

[cititi articolul complet în Jurnalmm]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY