ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI21 august 2018

 
 

Impact în Gorj [12/08/2018]

 
CEO, anunț pentru craioveni!
     
CEO, anunț pentru craioveni!

În cursul zilei de sâmbătă, 11 august 2018, SE Craiova II va reluă livrarea apei calde menajere în municipiul Craiova, după finalizarea reviziei anuale a rețelei de termoficare, anunță CEO într/un comunicat de presă. Astfel, SE Craiova II asigură energia termică pentru aproximativ 60000 apartamente din municipiul Craiova (alimentează 104 puncte termice de cartier), precum și pentru mai mulți operatori economici, spitale, școli, instituții guvernamentale. Serviciul este asigurat prin operarea a 2×136 Km conducte (tur/retur) cu o vechime în exploatare de 30-35 ani. Pentru a reduce riscul producerii unor avarii pe timpul iernii, precum și pentru a asigură condițiile tehnice necesare echipelor de intervenție în caz de avarie, este obligatoriu că anual să se efectueze o revizie generală a rețelei de termoficare. În cadrul acestor lucrări se verifică armăturile ce permit izolarea diferitelor părți ale rețelei, se înlocuiesc sau se repară echipamentele și tronsoanele de conductă ce nu mai prezintă siguranță în exploatare, se remediază toate problemele constatate în timpul funcționării, probleme ce nu pot fi rezolvate decât prin sistarea furnizării de energie termică. În scopul minimizarii inconvenientelor produse de lipsă apei calde și în deplină concordanță cu solicitările clienților noștri, în ultimii ani perioadă în care se efectuează revizia anuală a fost redusă la 4-7 zile. Durata lucrărilor include și timpul necesar golirii/reumplerii circuitutului și revenirii la parametrii normali. Toate lucrările de revizii/ reparații efectuate la rețeaua de termoficare a municipiului Craiova se execută cu forțe proprii (umane și financiare) ale SE Craiova II, mai transmite CEO. Articolul CEO, anunț pentru craioveni! apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY