ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Impact în Gorj [12/08/2018]

 
Întâlnire a asociațiilor de la Pandurii pentru bugetul pentru sezonul 2018-2019
     
Întâlnire a asociațiilor de la Pandurii pentru bugetul pentru sezonul 2018-2019

Conducerea clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu i-a convocat pe asociați la o întâlnire pentru a stabili bugetul pentru acest an. În afară de reprezentanții Complexului Energetic Oltenia nu a venit nimeni. „Am avut o întâlnire cu reprezentanții Complexului Energetic Oltenia, în ideea de a le prezenta un buget, dar ceilalți asociați nu s-au prezentat. Avem nevoie de un buget pentru Liga a II-a a campionatului“, a spus Marin Golea, administratorul special al clubului. Acesta susține că jucătorii rămași la echipă sunt plătiți la zi: „Jucătorii care au rămas la echipă sunt plătiți la zi. Am finalizat doar o parte dintre jucători pentru că trebuie să ne întărim lotul. Avem timp până în luna octombrie să finalizăm toate transferurile“. „Mizăm pe ieșirea din faliment“ Conducerea clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu speră să se redreseze financiar după câștigarea procesului cu asociații clubului de la care are de primit suma de aproximativ două milioane de euro. Complexul Energetic Oltenia are de achitat cei mai mulți bani, circa șapte milioane de lei. Marin Golea, administratorul special al clubului, spune că există posibilitatea ieșirii din faliment, în urma încasării banilor: „Mizăm pe ieșirea din faliment a clubului. Faptul că asociații nu și-au achitat toate contribuțiile către debitoarea Clubul Pandurii. Sperăm ca și la Craiova să avem un rezultat pozitiv, iar în aceste condiții, vom putea să scoatem clubul din faliment. Vom putea să atragem și un alt asociat, dacă din cei actuali se retrag. Articolul Întâlnire a asociațiilor de la Pandurii pentru bugetul pentru sezonul 2018-2019 apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY