ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 august 2018

 
 

Impact în Gorj [12/08/2018]

 
Găsit mort lângă soţie. Vecinii nu- mai văzuseră de câteva zile
     
Găsit mort lângă soţie. Vecinii nu- mai văzuseră de câteva zile

O descoperire marcantă a fost făcută zilele trecute, în municipiul Târgu Jiu. Un bărbat de 89 de ani a fost găsit fără suflare lângă soția sa, imobilizată. Poștărița care venise să aducă pensia a intrat la bănuieli atunci când a văzut ca ziarele nu sunt ridicate de zile bune. A chemat o vecina şi a intrat în locuință, acolo unde l-au găsit pe bătrân mort iar soția acestuia era inconștientă, lângă soțul mort de câteva zile. În timp ce medicii de pe ambulanța ajunsă la fața locului îi acordau bătrânei îngrijirile necesare, trupul bărbatului era ridicat de Serviciul de Medicină Legală. Poștărița îi cunoștea pe cei doi bătrâni și a intrat la bănuieli atunci când a văzut că nimeni nu răspunde pentru a înmâna pensia, iar ziarele neridicate i-au dat de gândit. A chemat o vecină și a intrat în locuință. ,,A venit doamna care le aduce pensia și a spus că nu vede pe nimeni să lase banii. Erau și ziarele neridicate de câteva zile și atunci eu i-am zis că mi se pare că miroase și foarte urât dinspre casă. Am anunțat Poliția și am găsit o ușă de la o intrare din spate deschisă. Eu nu am mai intrat pentru că pe măsură ce ne apropiam aerul era tot mai irespirabil. Se simțea peste tot cum puțea pur și simplu. Au venit de la Salvare și de la Poliție, iar pe ea au găsit-o inconștientă. Au dus-o la spital, dar nu se știe dacă scapă și ea pentru că, vă dați seama, a stat câteva zile acolo nemișcată, neschimbată, fiind paralizată, și în aerul acesta de nerespirat. El, Dumnezeul să îl ierte, era înnegrit la față. Era mort pe fotoliu, lângă patul ei”, a povestit o vecina care a intrat în locuință. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a descoperi ce s-a întâmplat în locuința celor doi. ,,Politia Municipiului Tg Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că doi bătrâni din localitate nu au mai fost văzuți ieșind din locuință de mai mult timp, iar în zonă se simte un miros urât. Din (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY