ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 august 2018

 
 

Impact în Gorj [12/08/2018]

 
Director CEO: Salariații pot să-și ia concediu de Sf. Maria!
     
Director CEO: Salariații pot să-și ia concediu de Sf. Maria!

Nici salariații TESA din CE Oltenia nu beneficiază de zilele libere date de Guvern cu ocazia sărbătorii Sfânta Maria Mare. CE Oltenia a decis ca angajații companiei să nu beneficieze de minivacanța care începe la sfârșitul acestei săptămâni. În zilele de 16 și 17 august 2018 bugetarii vor avea liber cu ocazia zilei de Sfânta Maria care este pe 15 august, aceasta din urmă fiind, de asemenea, zi liberă. CE Oltenia a comuncat: „Având în vedere Hotărarea de Guvern nr. 595/2018 privind stabilirea zilelor de 16 și 17 august 2018 că zile libere pentru salariații din sectorul public, va aducem la cunoștință că, în zilele respective, toți salariații Complexului Energetic Oltenia vor desfășura activitate conform programului normal de lucru. Menționam că în conformitate cu art.2 al HG nr.595/2018, prevederile nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității”. Program normal în cariere Șeful Direcției Miniere din cadrul CE Oltenia, Gheorghe Dobrițanu, a declarat că în careiere programul este normal. „Sunt unități în care se lucrează în funcție de utilajele puse în funcțiune, 5, 6 sau 7 zile”. În privința TESA, Directorul Dobrițanu a spus că angajații care au zile de concediu de odihnă, pot să-și ia libere și în 16,17 august sau de Sf. Maria. „Nu este neapărat o obligativitate să vină la serviciu dacă mai au concedii neefectuate”. Articolul Director CEO: Salariații pot să-și ia concediu de Sf. Maria! apare prima dată în Impact In (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY