ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI15 august 2018

 
 

Impact în Gorj [12/08/2018]

 
Gorjul vitregit în urma rectificării bugetare. Primarii fac gălăgie! Șeful județului: Vor mai fi și alte rectificări!
     
Gorjul vitregit în urma rectificării bugetare. Primarii fac gălăgie! Șeful județului: Vor mai fi și alte rectificări!

Județul Gorj a fost vitregit în privința repartizării sumelor provenite în urma rectificării bugetare. Calculele din teritoriu nu au coincis cu cele ale Guvernului, edilii gorjeni ieșind în pierdere și de această dată. Sunt 25 de unități administrative care nu vor primi un leu în urma acestei mult așteptată Ordonanță de Urgență ce provoacă neliniște edililor aflați în pragul colapsului în ceea ce privește activitatea administrativă. Cel care a făcut publice cifrele a fost liberalul șef Dan Vîlceanu care susține că această rectificare este o jignire la adresa gorjenilor. Penelistul susține că sumele sunt unele derizorii, multe alocate pentru a scuti Guvernul de o bătaie de cap în plus. „Asta-i rectificarea bugetară pe care au promis-o. Încep șantierele în Gorj, nu ne mai ținem la investiții în județul Gorj! Acestea au fost promisiunile! Glogova a ieșit din sărăcie, a primit 4 mii de lei! Oricum 25 de localități nu vor primi nimic. Această rectificare a fost defectă, nu are nimic în comun cu realitatea. În urma revoluției fiscale sunt primării care au pierdut bani și acum li se realocă acesti bani pentru ca edilii să nu-i acționeze în instanță”, a declarat președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu. „Să treacă la PSD!” Edilii sunt foc și pară de la aflarea veștilor privind sumele ce urmează să fie repartizate. De pildă, social-democratul Ion Stamatoiu, edilul din Scoarța, care a primit 217 mii lei, crede că Guvernul nu a procedat corect. „Păi ce să fac cu atât de puțini bani?! Ne așteptam, oricum, la asta! Eu am fost un primar gospodar, nu am aruncat ca alții bani pe zilelele comunei și artificii. Am ținut de ei ca să am apă, iluminat în localitate. Ce să mai zic? Îi felicit pe primarii liberali care au primit bani mai mulți decât noi. Înseamnă că sunt mai pesediști decât noi! Ar trebui acum să vină la PSD. Noi rămânem fideli partidului și în slujba (...)

[cititi articolul complet în Impact în Gorj]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Impact în Gorj :
 
 
[Toate articolele din: Impact în Gorj +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY