ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/08/2018]

 
Strângerea de semnături, pentru referendumul de demitere a primarului din Fărcășești, s-a împotmolit
     
Strângerea de semnături, pentru referendumul de demitere a primarului din Fărcășești, s-a împotmolit

Strângerea de semnături, pentru referendumul de demitere a primarului din Fărcășești, s-a împotmolit, momentan. ”Primăria refuză să ne pună la dispoziție listele electorale. O să depun plângere penală” declară Robert Belgiu, fiul fostului primar Antonică Belgiu, inițiator al demersului. Tânărul de 25 de ani a anunțat că intenționează să candideze la primărie în 2020. Acum, însă, ar vrea să-l dea jos pe primarul liberal Constantin Drăgoescu pe care l-a acuzat că nu a făcut nimic pentru localitate. Deși, ințial, a declarat că face demersuri doar pentru demiterea primarului, Belgiu ne-a informat că pe tabelele pentru semnături este trecută și dizolvarea consiliului local.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY