ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI16 august 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/08/2018]

 
Bătrân de 89 de ani, din Târgu-Jiu, găsit mort
     
Bătrân de 89 de ani, din Târgu-Jiu, găsit mort

Bătrân de 89 de ani, din Târgu-Jiu, găsit mort, vineri la prânz, lângă soția de 83 de ani, paralizată și aflată în agonie. Cei doi locuiau singuri, într-o casă situată pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Poștărița venită să le împartă pensiile s-a alertat când a observat că nu ridicase nimeni ziarele și a simțit un miros greu respirabil. A strigat la o vecină pe care a întrebat-o dacă știe ceva despre cei doi pensionari. Femeile au sunat la 112. Bătrânul era mort de câteva zile iar soția imobilizată la pat nu a putut să anunțe pe nimeni. Criminaliștii, intrați în casa celor doi bătrâni, au fost nevoiți să poarte măști de gaze pentru a putea respira pe parcursul cercetărilor. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ion Lazăr, a anunțat că a fost deschis dosar penal.

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY