ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 august 2018

 
 

Gorj Exclusiv [12/08/2018]

 
Prunariu: O MIZERIE! Nu-l bănuiesc pe Aurel Popescu
     
Prunariu: O MIZERIE! Nu-l bănuiesc pe Aurel Popescu

Mihai Prunariu, supărat după ce discuții ale grupului privat de comunicatori PSD Gorj au ajuns în presă. ”Este o mizerie! Este clar că mesajele n-au fost date de mine sau de Aurel Popescu, pe noi ne dezavantajează” comentează vicepreședintele social-democrat. Cotidianul Gorjeanul publică discuția din ziua în care Viorel Caragea a postat fotografii cu mașina municipalității parcată lângă locuința primarului Marcel Romanescu. Mihai Gherghe le-a recomandat colegilor de partid să redistribuie postarea lui Caragea, dar Cosmin Pigui și Mihai Prunariu s-au opus. În discuția dintre comunicatorii PSD, Mihai Prunariu pare că-i reproșează lui Aurel Popescu pierderea alegerilor parțiale de anul trecut. ”Aurel, eu cred ceea ce spun. Nu e cazul să ne dai tu lecții de cum o să câștigăm alegerile. Pe bune, dacă vrei să continuăm, continuăm. Nu vreau să insinuez nimic, dar hai să mai ținem cont și de părerea altora. Că la replici suntem cei mai tari!” a scris Prunariu. Social-democratul este deranjat că discuția a ajuns în presă. Prunariu s-a pronunțat ferm, în discuția dintre comunicatorii PSD, împotriva distribuirii postărilor lui Viorel Caragea, precizând că nu este adeptul unui astfel de stil de campanie electorală. ”Dacă am ajuns să-l distribuim pe Caragea, care ne înjura de dimineață până seara, înseamnă că nu e ok. Eu sunt adeptul campaniilor pozitive. Ce vrem să facem, nu „ba pe-a mă-tii!”” a scris vicepreședintele PSD Gorj. Cosmin Pigui n-a fost nici el de acord cu distribuirea postării lui Caragea. “Hai, Mihai, să nu fim penibili!” i-a transmis edilul din Peștișani consilierului municipal Gherghe. Pe pagina sa de socializare, liberalul Mihai Paraschiv a comentat că „PSD a ajuns jos” dacă distribuie ”dezvăluirile lui Caragea”. Viorel Caragea este de părere că mesajele dintre pesediști au fost devoalate de ”gașca anti-Cârciumaru” din organizația (...)

[cititi articolul complet în Gorj Exclusiv]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Gorj Exclusiv :
 
 
[Toate articolele din: Gorj Exclusiv +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY