ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Vremea nouă [12/08/2018]

 
RAZBOI pe viata si pe MOARTE in tiganie pentru o PIRANDA focoasa! Dragostea l-a trimis spre puscarie pe un tanar care s-a urcat cu masina pe neamurile (...)
     
RAZBOI pe viata si pe MOARTE in tiganie pentru o PIRANDA focoasa! Dragostea l-a trimis spre puscarie pe un tanar care s-a urcat cu masina pe neamurile (...)

Scandal mare in tiganie si lupta pe viata si moarte, dupa ce o relatie amoroasa a luat sfarsit • Politistii au fost in alerta si au stat printre rromii din Ciurea sa nu care cumva sa izbucneasca un nou scandal • Unul dintre rromi risca sa ajunga la puscarie dupa ce s-a urcat la volan [...]

[cititi articolul complet în Vremea nouă]
            Trimite Email 
 
 
 
Alte articole din Vremea nouă :
 
 
[Toate articolele din: Vremea nouă +++]
 
Imprimati aceasta pagina


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY