ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI18 august 2018

 
 

Vestea [12/08/2018]

 
„Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta” Asta au strigat 200 de protestatari la Piatra Neamţ FOTO-VIDEO
     
„Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta” Asta au strigat 200 de protestatari la Piatra Neamţ FOTO-VIDEO

Peste 200 de nemţeni au participat şi sâmbătă seara la un miting şi la un marş care au avut loc în Piatra Neamţ. Oamenii s-au adunat de la ora 17 în faţa Teatrului Tineretului iar la ora 20 au plecat în marş pe strîzile din centrul oraşului. Protestul a avut un pronunţat caracter anti-guvernamental şi anti-PSD. „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, ”Analfabeții!”, ”Nu stați în casă, dacă vă pasă!”, „Hoţii”, „La puscărie”, „PSD, ciuma roşie”, ” Antena 3, niște derbedei!”, ”România noastră este și a voastră!” etc. Şoferii care treceau pe lângă protestatari claxonau în semn de simpatie iar participanţii erau dotaţi cu vuvuzele şi cu steaguri tricolor. În momentul în care au pornit în marş, protestatarii au fost însoţiţi de jandarmi. Nu au fost niciun fel de incidente. D.V. The post „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta” Asta au strigat 200 de protestatari la Piatra Neamţ FOTO-VIDEO appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY