ZIAR.COM : toata presa online . ziare si stiri de ultima ora
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI19 august 2018

 
 

Vestea [12/08/2018]

 
Infern la Podul de la Preluca. Cozi kilometrice de maşini
     
Infern la Podul de la Preluca. Cozi kilometrice de maşini

Jale mare la Podul de la Preluca. Cozi kilometrice de masini, traversarea zonei durand jumatate de ora sau chiar mai mult. „Venim dinspre Bicaz spre Piatra Neamt. Coada e in centrul comunei Pangarati. E nenorocire”, informeaza un cititor Vestea care a si trimis aceste fotografii. Un alt pietrean a trecut cam acum o ora prin zona. „Platim roviniete si astia isi bat joc. Am stat la coada mai bine de jumatate de ora. E jale, bataie de joc”. D.V. / foto cititor Vestea The post Infern la Podul de la Preluca. Cozi kilometrice de maşini appeared first on .

[cititi articolul complet în Vestea]
            Trimite Email 
 
 
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2018 DIRECTWAY